5091 1482

SMIF

Tante Andante og Professor Virvar skabte en fantastisk dag til handicapidræt

Tante Andante og Professor Virvar skabte en fantastisk dag til handicapidræt

24. januar 2019 Nyheder

Handicapudvalget under Sevel-Mogenstrup Idrætsforening har i omkring 9 år arrangeret aktivitet, motion og musikfestival for udviklingshæmmede som hovedsageligt bor på institution eller bor i bofællesskab i Herning, Holstebro og Struer kommune. Arrangementerne er om søndagen fra kl. 11-13.30, og 6 gange om året. Aktiviteterne er bl.a. opvarmning, cykel- og step træning, […]

Handicapudvalget under Sevel-Mogenstrup Idrætsforening har i omkring 9 år arrangeret aktivitet, motion og musikfestival for udviklingshæmmede som hovedsageligt bor på institution eller bor i bofællesskab i Herning, Holstebro og Struer kommune.

Arrangementerne er om søndagen fra kl. 11-13.30, og 6 gange om året. Aktiviteterne er bl.a. opvarmning, cykel- og step træning, stoleaktivitet, balance træning, badminton, boccia og sanglege. Hver gang er der indlagt spisning og der afsluttes med et par fællessange.

Til den 20. januar 2019, havde vi bestemt, at der skulle ske noget lidt anderledes og ekstraordinært. Vi havde fået fat i Tante Andante og Professor Virvar fra Lemvig, og de ville gerne komme og underholde.

57 brugere/beboere og 24 hjælpere meldte deres ankomst og lokale frivillige hjælpere havde sørget for, at dagen kunne blive til en festdag.

Indledningsvis var der arrangeret stolegymnastik som Karen Haurum stod for. Alle kunne være med og man fik bevæget sig mere eller mindre inden Tante Andante og Professor Virvar tog over.

Der blev uddelt sanghæfter med kendte sange og inden længe var hallen fyldt med musikere der spillede på trompet, trommer og forskellige rytmeinstrumenter. Hvis ikke man var i godt humør inden man kom, kunne man ikke undgå at humøret og glæden steg betydelig inden længe. Rigtig mange sangfugle med hver sin stemme fyldte hallen med god stemning, og efter en farverig time med sang og musik, kunne alle finde en plads ved bordene, hvor der var dækket op til en velfortjent middag. Der blev serveret frikadeller og grønærter med efterfølgende kaffe og frugt. Afslutningsvis blev der sunget et par vintersange og man kunne sige farvel og tak for en god dag.

Vi siger tak til LEV Vestjylland for sponsoratet til dette arrangement. Det er med til, at vi kan give deltagerne en ekstra god oplevelse.

    

Share It
Your Comment