2612 2382

SMIF

SMART training

NYT TILTAG I SMIF

 

Tid:
Mandag: kl. 10.30-11.30
Onsdag: kl. 13.30-14.30 
 
Sted:
Sevel Hallen
 
 
 Pris 300 ,-
 
Kontakt: Ibeth på 2061 5200 eller ibeth.pedersen@gmail.com
 
 

Hold hjernen i topform med DGI SMART training

 
Giv din hukommelse og din koncentrationsevne et boost med DGI SMART training. Det er træning for dig, der gerne vil styrke din hjernes ydeevne og kapacitet.
 
Ligesom musklerne bliver slappe, hvis du ikke bevæger dig regelmæssigt, så mister hjernen også langsomt sin styrke, hvis den ikke bliver stimuleret. For at holde hjernen i topform skal den løbende have nye udfordringer, der kræver koncentration og fokus. Med DGI SMART training bliver din hjerne sat på prøve og bliver trænet op til at fungere hurtigere, mere effektivt og mere præcist.
 
Fitness for hjernen!
 
DGI SMART training er med andre ord fitness for hjernen. Træningen består af fysiske øvelser, aktiviteter og lege, der både udfordrer din motorik, dine sanser og din logik og derfor kræver din fulde koncentration. Øvelserne er ikke fysisk krævende, og det er kun din hjerne, der kommer på hårdt arbejde.
 
Alle har gavn af DGI SMART training
 
DGI SMART training er for dig, der gerne vil holde hjernen skarp og udnytte dens potentiale. Alle kan have gavn af træningen – uanset alder – og alle kan være med. Træningen foregår på hold, hvor der er fokus på det sociale aspekt og på, at det skal være sjovt at træne sammen. 
 
Vælg DGI SMART training fordi det…